Puppy- socialisatiecursus


Deze cursus is voor pups en wordt de basis gelegd. Tijdens deze lessen worden onder andere basisoefeningen aangeleerd: zit, af, staan, hier komen, blijven, wandelen met een ontspannen lijn, spelen en loslaten, omgaan met ongewenst gedrag en dit ombuigen naar gewenst gedrag.

Daarnaast richten we ons op het socialiseren van de pup. Hoe omgaan met mensen, geluiden, bewegende objecten, ondergronden, omgevingen etc. Maar hoe doe je dat eigenlijk, een pup socialiseren? Waar moet je aan denken, wat moet je wel doen en wat moet je juist niet doen. Hierin krijgt u diverse handvaten en begeleiding. Tevens maken we elke les tijd voor uw vragen om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de opvoeding en training van uw pup. De trainingen vinden buiten op ons trainingsveld plaats. Bij slecht weer kunnen pups eventueel binnen trainen in onze binnenruimte.

Deze cursus bestaat uit 8 lessen van 45 minuten

Voordat de cursus begint ontvangt u van ons een mail met informatie over de cursus. Waaronder een link met wachtwoord. Op deze pagina kunt u de eerste oefeningen vinden en een presentatie over gedrag en lichaamstaal van de hond. Als u deze heeft bekeken kunt u starten met de cursus.